T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ARAKLI - Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi İl Birincisi Oldu

Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi, düzenlenen okul sporları yarışmalarında il birincisi oldu. Gençlerin yoğun çabası ve özverili çalışmaları sonucu elde edilen başarı, okul yönetimi ve öğrenci velileri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

 

Halk oyunları dalında yarışan Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi, il genelinde gerçekleştirilen yarışmada rakiplerini geride bırakarak birinciliği kazandı. Ekip, özellikle coşkulu ve enerjik performansıyla jüri üyelerini etkilemeyi başardı.

 

Başarının arkasındaki isimlerden biri de ekibin hocası Ogün Kaya oldu. Kaya, öğrencilerine yoğun bir şekilde antrenman yaptırarak, onların yeteneklerini en iyi şekilde kullanmalarını sağladı. Başarının ardından Kaya, ekibini ve öğrencilerini kutlayarak, bölge yarışmalarında da başarılar elde etmelerini temenni etti.

 

Okul yönetimi ve öğrenci velileri de bu başarıya sevinçle karşılık vererek, öğrencilerin emeklerinin karşılığını almasının mutluluğunu yaşadı. Başarılı bir ekip olmanın gururunu yaşayan Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi, bölge yarışmalarında da ilçelerini ve okullarını en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.04.2023 - Güncelleme: 06.04.2023 10:38 - Görüntülenme: 899
  Beğen | 65  kişi beğendi