T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ARAKLI - Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

AYDINLIK GELECEK İÇİN ARAKLI SAFFET ÇEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VELİLERLE YEMEKTE BULUŞTU

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi kapsamında yapılan HOPO (Her okulun projesi olsun ) kapsamında Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ´´ Hamsi Bizi Birleştirdi ´´ projesinin faaliyetini gerçekleştirmeye başladı .

Okul Müdürü Cem Yakupoğlu açıklamasında projemizin amacı ; Eğitimde başarının ve sağlıklı gelişimin artırılabilmesi için eğitim dörtgeni ( öğrenci - öğretmen-veli -okul ) denilen paydaşlar ile işbirliği içerisinde eğitim öğretimin kalitesini yükseltmek , öğrencilerin okulda yaşayabilecekleri sorunları daha önceden tespit ederek önleyici rehberlik faaliyetlerinde bulunabilmek , veli ,öğretmen, öğrenci ve okul arasında sağlıklı bir bağ kurabilmektir . 

 


Proje faaliyetlerinde ise belirlenen tarihlerde veliler ve öğrenciler ile birlikte mangal vb. sosyal etkinlikler yaparak sağlıklı iletişim kurulması ve öğretimin kalitesinin artırılması faaliyetleridir.

 

 Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerden velilerimiz ve öğrencilerimiz çok memnun kalmışlar ve başarıya ulaşma yolunda bize katkıları üst seviyede olmuştur.


Bu projede emeği geçen hocalarımız Cafer Korkmaz ,Hasan Şen, Onur Bozlar ve Hekim Satır hocalarımıza teşekkür eder eğitim ve öğretim için yapmış olduğu bu çalışmaların devamını bekleriz .

 

26-03-2018

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.03.2018 - Güncelleme: 23.02.2023 10:40 - Görüntülenme: 223
  Beğen | 0  kişi beğendi