TRABZON / ARAKLI - Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gelenek Bozulmadı.Tübitak Liseler Arası Bölge Sergisine 2 proje birden.

Tübitak 2204 A Liseler Arası Proje Yarışmasına okulumuzdan 2 proje birden davet edildi.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimizden Hekim SATIR  rehberliğinde öğrencileri Mehmet Ali AYAR - Ömür Can YILDIRIM ile Tarih alanında "Konuşan Tarih" isimli projeleri davet edildi.

Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimizden Hülya ABANOZ CİN rehberliğinde öğrencileri Mehmet Ayşegül Alemdar - Ahmet Hasan Küçük - Suna Hamzaoğlu ile Değerler Eğitimi alanında "Dijitali Akıl Ederek Kullan Hayatı Fark Ederek Yaşa" isimli projeleri davet edildi.

Okul müdürü Cem Yakupoğlu dereceye giren ögretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum inşallah Erzurum bölgede de dereceye girip Okulumuzu Türkiye finallerinde de temsil edeceklerdir dedi.

Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 03.03.2024 16:59 - Görüntülenme: 87