TRABZON / ARAKLI - Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz Güreşte Türkiye Finallerinde

Okul sporlari faliyetleri kapsaminda Trabzonda yapilan Güreş grekoromen gencler B kategorisinde sporcu ogrencilerimizden 60 kg da Ferhat Küçükosman, 51 kg da Yunus Emre Demir, 48 kg da ise Yigit İsa Aşkın 1. Olmuslar ve İlimizi, Ordu ilinde yapılan Grup musabakalarinda temsil etmişlerdir. Buradada 2 ikincilik ve 1  dördüncülük alarak Okulumuzu Zonguldak'ta yapılacak Türkiye finallerinde temsil etme hakkı kazanmıslardır. Okulumuzu ziyarete gelen İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Sayın Mustafa Uzun, Ferdi Kaşıkçı ve Mesleki Teknik Büro Personeli Şeyda Yılmaz, Okul mudurumuz Cem Yakupoğlu ve Mudur yardimcimiz Onur Bozlar ile birlikte Öğrencilerimizle Şampiyona öncesi fotoğraf çekilerek moral verip başarılar dilediler.

10-01-2024

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 13:24 - Görüntülenme: 130