SAFFET ÇEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ROBOT YARIŞMASINA İDDİALI GİTTİ.

Projemizin İkinci Meyvesi;

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Türkiye´de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı Gelişen Meslekler ve Robotik (Emerging Occupations and Robotics) TRH2.2.IQVETII/P-03/756 projesi kapsamında 9.MEB Robot yarışmasına ekibimiz katılım sağlayacaktır.

SAFFET ÇEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ‏ ROBOT YARIŞMASINA İDDİALI GİTTİ.

Projemizin İkinci Meyvesi;

Çizgi izleyen kategorisinde yarışacak olan robotlarımız her yıl olduğu gibi bu yılda iddiasını sürdürmektedir. Uluslararası yapılan yarışmada 2000 e yakın başvuru olduğu bilinmektedir. Bu yarışmalara ülkemizdeki birçok üniversitede katılmakta. 13-14-15.05.2015 tarihinde yapılacak olan yarışmada hedefimiz ilk 15 e girerek okulumuzu ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Görevli öğretmen ve öğrencileri uğurlayan okul müdürü Cem YAKUPOĞLU; desteklerini eksik ekmeyen kaymakamımız Adnan TEZCAN 'a, belediye başkanımız Recep Çebi 'ye, ilçe milli eğitim müdürümüz Mehmet Rıza KESKİNSOY 'a  ve bu çalışmada emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi.

Kaynak: http://arakligundem.com/tum-haberler/15-egitim/266-%C3%BCniversitelerle-yari%C5%9Facaklar.html

Yayın: 12.05.2015 - Güncelleme: 16.01.2020 19:00 - Görüntülenme: 673