T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ARAKLI - Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

SÜPER ZEKİLER VE SİBER ZEKALAR! OKULUMUZ TÜRKİYE'DE DERECE YAPTI

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Siber Zeka Bilgi Yarışması'nda 1 milyon öğrenci  (ilkokul, ortaokul ve lise) arasında ilk 100' e giren öğrencileri Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU makamında ağırladı. Büyük başarı elde eden öğrencilerimizle sohbet eden Valimiz İsmail USTAOĞLU öğrencilerimizi tebrik ederek kendilerine ödüllerini takdim etti.

Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden olan Talha İSKENDER hem okulumuza hem de Araklımıza büyük mutluluk yaşatmıştır. Saffet Çebi MTAL olarak yeni dönemde proje okulu olmanın önem ve sorumluluğu ile bilimsel çalışmalarımızın tüm ülke ve hatta dünya çapında olmasına gayret göstereceğiz. Bilişim Teknolojileri alanı hem okulumuzun hem de Araklı ilçemizin proje çalışmalarında her zaman öncüsü olmuştur.

Yapılan çalışmalarda her zaman maddi ve manevi desteğini biz öğretmen arkadaşlarından esirgemeyen saat , zaman kavramı gözetmeksiniz okulu ve öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan okul müdürümüz Cem YAKUPOĞLU'na teşekkür ediyoruz. Bilişim Teknolojileri alanında emek veren alan şefi Cafer KORKMAZ'ı , alan öğretmenleri Hülya ABANOZ CİN'i , Gamze GÜNGÖR'ü, Hekim SATIR'ı ve Doğukan KAHRAMAN'ı, başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

http://trabzon.meb.gov.tr/www/valimiz-sayin-ismail-ustaoglu-ve-mudurumuz-hizir-aktas-siber-zeka-bilgi-yarismasinda-dereceye-giren-ogrencilerimizi-odullendirdi/icerik/2874

 

18-11-202018-11-202018-11-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.11.2020 - Güncelleme: 16.03.2023 10:00 - Görüntülenme: 504
  Beğen | 8  kişi beğendi