T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ARAKLI - Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TRABZON TİCARET ve SANAYİ ODASI BAŞKANINA ZİYARET

       Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cem Yakupoğlu, Müdür yardımcısı Onur Bozlar, Elektrik-Elektronik teknolojileri alan şefi Abdullah Toprak ,Makine Teknolojileri alan şefi Gülen Deniz ve Edebiyat Öğretmeni Evin Beşir, TTSO Başkanı Erkut Çelebi'yi makamında ziyaret etti. 

      Ziyaretimiz sırasında Çelebi, Mesleki Eğitimin her alanının Türkiye'nin ilerlemesi için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Üretimin devam etmesi için ara eleman ihtiyacı her geçen gün artıyor, Bu anlamda meslek liselerinin önemi de ortadadır. TTSO olarak bu konuda Meslek liselerine elimizden gelen desteği vereceğiz. Meslek liselerinden çıkan kalifiye elemanlar özellikle, sanayinin büyük ihtiyacıdır. Ayrıca meslek lisesi öğrencilerinin girişimci olabilmesi için de gerekli eğitimlerin verilmesini sağlayacağız" dedi. 

      Müdürümüz Yakupoğlu da Başkan Çelebi'ye okulumuzdaki faliyetler ve Döner sermaye kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda ise kendisine Öğrencilerimizin yaptığı bir gemi hediye etti.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.01.2023 - Güncelleme: 05.01.2023 11:54 - Görüntülenme: 187
  Beğen | 0  kişi beğendi