TÜBİTAK DESTEKLİ İLK ŞİRKETİM KONULU PROJEMİZ ÖDÜLÜNÜ ALDI

2014-2015 eğitim-öğretim yılında Trabzon ilindeki 20 liseyi kapsayan Tübitak destekli İlk Şirketim projesi okullarımızda girişimcilik anlayışını geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla uygulama firmalarının kurulması planlanmıştı.

Öğrencilerimize sosyal olarak kendini ifade edebilmesi ile başlayan, ticari anlamda girişimcilik deneyimini yaşatmak ve girişimciliği deneyimleme imkanı sunmak amacıyla "İlk Şirketim" programının uygulanması hedeflenmişti.

Öğrencilerimizin girişimcilik becerilerinin gelişmesi, kuracakları sanal modelleşmiş firmaları ile bir firmanın kuruluş aşamasını, işletme faaliyetlerini ve tasfiye aşamasını yaparak, yaşayarak deneyimleme fırsatı bulmaları hedeflenmişti.

Söz konusu çalışmanın gerçekleşme sürecinde okulumuzun proje ekibine her türlü desteği esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Cem YAKUPOĞLU'na , projeyi yürüten Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Resul DOKUMACI ve projede görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 13.11.2015 - Güncelleme: 25.11.2020 22:12 - Görüntülenme: 714