Saffet Çebi MTAL Türkiye Şampiyonu...

Okul Sporları Ragbi Genç A Erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonu Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  olmuştur.

80 takımın mücadelesiyle Zonguldak ve Mersin'de başlayan Okul Sporları Ragbi Türkiye Şampiyonası, Muğla ili  Ortaca ilçesinde 16 finalist takımla  start aldı.

Okulumuz sırasıyla Ankara Dede Korkut Anadolu Lisesi (Geçen yılın şampiyonu), Antalya Spor Lisesi, Isparta Spor Lisesi, Adana Sarıçam Spor Lisesi, Antalya Nesime Baki Saatçi MTA Lisesi ve final maçında kardeş ilçe Arsin Anadolu Lisesini yenerek Türkiye şampiyonu olmuştur.

Turnuvanın en zorlu grubunu başarıyla bitiren okul takımımızı, ailelerini, Antrenör İsmail Danışmaz'ı, Yardımcı Antrenör Emircan Alemdar'ı, Okul Müdür Yardımcısı Onur Bozlar'ı ve Okul Müdürü Cem Yakupoğlu'nu gösterdikleri azim, gayret ve kararlılıklarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ayrıca final sonrası bizi Bodrum Doria Otelde ağırlayan Saygıdeğer İş İnsanı Saffet Çebi Bey'e ve Güven Alioğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

04-05-202404-05-202404-05-202404-05-2024

Yayın: 04.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 09:57 - Görüntülenme: 299