Ziyaretçilerimiz

Mrt

İlçemiz Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Avrupa Birliği projeleri hakkında yapılan çalışmaları ve etkinlikleri yerinde incelemek için İlçe Kaymakamımız Sayın Adnan TEZCAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Rıza KESKİNSOY bir dizi ziyarette bulundular.

Meslek lisesi öğrenci ve öğretmenlerin yeniliklere daha hızlı bir şekilde adapte olması için geliştirilen "Gelişen Meslekler ve Robotik" projesini hazırlayan ve proje kapsamında gerek Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde gerekse İlçemiz Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde düzenlenen eğitimlerde görev alan öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirildi.

Mrt

Yürütmekte olduğumuz "Gelişen Meslekler ve Robotik" isimli projemizin izleme faaliyeti kapsamında, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanı Sayın Ömer AYÇİÇEK okulumuzu ziyaret etmiştir.