Ziyaretlerimiz

Eyl

2021-2022 Egitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde öğrenci stajları için Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erkut Çekebi ve Hürriyet Gazetesi Müdürü İbrahim Karaağaç Bey'i ve bölgedeki işletmeleri okul müdürümüz Cem YAKUPOĞLU ve makine bölümü öğretmenlerimizle ziyaret ederek bu yılki yapılacak olan işbirliği ile ilgili çalışmalarda bulunduk.

Eyl

Okul müdürümüz Cem YAKUPOĞLU hayır sever iş adamı Saffet Çebi beyi ziyaret etmiştir. Burada  Bodrum Doria Otelde istihdam ettiğimiz Saffet Çebi Mesleki ve Anadolu Lisesinden mezun olan ve staj yapan öğrencilerimizle biraraya gelerek, bundan sonra okulumuz için yapılabilecek konular hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Değerli iş adamımız Saffet Çebi Beye okulumuza sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Araklı Belediye Başkanı Sayın Recep ÇEBİ ´yi makamında ziyaret ettik.

Tem

Okulumuzdan ayrılan Müdür Yardımcımız Kemal ÇINARLIK ´ ı, tayin olduğu Dolaylı Ortaokulunda ziyaret ederek .....