Başarılarımız

Mrt

Mrt

Ragbi Genç erkekler (A) Trabzon il birinciliği musabakalarinda okulumuz Trabzon 1. si olarak İlimizi Kastamonu'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştır.Okul müdürü Cem Yakupoğlu Ögrenci sporcularımızın başarısında Emeği olan İdareci, Öğretmen ve Antrenörlerini tebrik ederek başarılar diledi.

SAFFET ÇEBİ MTAL BAYAN FUTSAL TAKIMI İL 3.SÜ

Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Başarıya doymuyor. Katıldığı her branşta Adından söz ettiren okulumuz ilk kez katıldığı Futsal branşında Bayanlarda İl  3.sü olarak kupalarına bir yenisini daha ekledi. Sporun  Fiziksel Ruhsal ve Sosyal yönden katkılarını eğitimin ve kişisel gelişimin olmazsa olmaz parçası olarak gören öğretmen kadromuz, yarışan gençler yetiştirerek bu turnuvadan da iyi bir sürecin sonucunu almayı başardı. Öğretmenlerimize, onlara bu imkanları sağlayan idarecilerimize ve Spora verdiği değerle Her zaman desteğini hissettiren Okul Müdürümüz Cem YAKUPOĞLU'na teşekkür ederiz.