Nis

Uzun yıllar boyunca çeşitli yarışmalara katılan ve ulusal alanda birçok başarıya imza atan okulumuz 2023 yılı Tübitak 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Erzurum bölge finallerine 2 proje ile davet edilmiştir. Nisan ayında okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi temsil edecek projelerimizin danışman öğretmenleri Hekim Satır ve Hülya Abanoz Cin’e ve öğrencilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

Mrt

Ragbi Genç erkekler (A) Trabzon il birinciliği musabakalarinda okulumuz Trabzon 1. si olarak İlimizi Kastamonu'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştır.Okul müdürü Cem Yakupoğlu Ögrenci sporcularımızın başarısında Emeği olan İdareci, Öğretmen ve Antrenörlerini tebrik ederek başarılar diledi.

Mrt

Öğrencilerimizi Sevindiren Hayırsever iş insanlarımıza , İl Milli eğitim Müdürümüz Sayın Burak FETTAHOĞLU'na İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Rıza KESKİNSOY'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz geçtiğimiz hafta yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrasında bölgede felaketten etkilenen depremzedelerimizin kullanabilmeleri için soba üretmeye başlamıştır. Okul öğretmenlerimiz tarafından metal teknolojisi bölümümüzde ilk etapta 30 adet olmak üzere üretilen sobalarımız tamanlandığında deprem bölgesine sevk edilecektir.

Milletimizin yaşadığı bu büyük felakette yaralarımızı hep birlikte saracağız. Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Ock

Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cem Yakupoğlu, Müdür yardımcısı Onur Bozlar, Elektrik-Elektronik teknolojileri alan şefi Abdullah Toprak ,Makine Teknolojileri alan şefi Gülen Deniz ve Edebiyat Öğretmeni Evin Beşir, TTSO Başkanı Erkut Çelebi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretimiz sırasında Çelebi, Mesleki Eğitimin her alanının Türkiye'nin ilerlemesi için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Üretimin devam etmesi için ara eleman ihtiyacı her geçen gün artıyor, Bu anlamda meslek liselerinin önemi de ortadadır. TTSO olarak bu konuda Meslek liselerine elimizden gelen desteği vereceğiz. Meslek liselerinden çıkan kalifiye elemanlar özellikle, sanayinin büyük ihtiyacıdır. Ayrıca meslek lisesi öğrencilerinin girişimci olabilmesi için de gerekli eğitimlerin verilmesini sağlayacağız" dedi.

Müdürümüz Yakupoğlu da Başkan Çelebi'ye okulumuzdaki faliyetler ve Döner sermaye kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda ise kendisine Öğrencilerimizin yaptığı bir gemi hediye etti.

Ock

Okulumuz öğretmenleri tarafından yerli malı haftasını kutlamak, okulumuzun birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla etkinlik düzenlenmiş ve öğle arasında bir araya gelinmiştir. Etkinliğimizde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri okulu bahçesinde 24 Kasım öğretmenler günü munasebetiyle bir araya gelerek etkinlik düzenlediler. Okul müdürü Cem Yakupoğlu tüm öğretmenlerimizin bu önemli gününü kutlayarak bu tarz etkinliklerin öğretmenlerimiz ve okulumuz için yarattığı olumlu etkiden bahsetti ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kas

Değerli gazimiz Murat AZGIN okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizle buluştu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Araklı ilçemiz adına organize edip coşkuyla kutladık. Hazırlıkta ve sunumda emekleri geçen Türk dili ve edebiyatı öğretmenlerimiz Ayten ALBAYRAK, Evin BEŞİR, Dilek AKINÇ ve Samet HÜSEYİNOĞULLARI'na, tören komutanımız Beden eğitimi öğretmenleri Özkan TURFANDA, Onur BOZLAR'a ve Mustafa Macit GÜVEN'e ayrıca okulumuzu pek çok yarışmada başarıyla temsil eden ve kutlamada da gösterileri ile göz kamaştıran Halkoyunlari ekibimize göstermiş oldukları katkılardan ve çabalardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutluyoruz. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır!

Ekm

KTÜ İş Sağlığı ve Güvenliği ABD başkanı Prof. Dr. Tayfun DEDE tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine İnşaat Sektöründe İş Güvenliği konulu seminer verilmiştir. Kendisine bu faydalı seminer için teşekkür ederiz.

Tem

Şanlıurfa'da düzenlenen 14.MEB Uluslararası Robot Yarışmasında Mesleki Ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Nazan Şener stantlarımızı ziyaret edip başarılar diledi.

Tem

E TWİNNİG ULUSAL KALİTE ETİKETİNİ ARAKLI SAFFET ÇEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OLARAK TÖRENLE TESLİM ALDIK. E TWİNNİG PROJESİNE KATKI SUNAN TÜM PERSONELİMİZE TEŞEKKÜRLER.

Haz

Okulumuz yapmış olduğu çalışmalar sonucunda, Trabzon Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden sıfır atık belgesi almıştır. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

May

Araklı İlçemizde, proje okulu olan ve son iki yıldir sınavla öğrenci almaya devam eden Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yaptikları proje kapsamında fiber optik alt yapi konusunda Romanya ve İspanya'da eğitimler alacaktır. Egitim için Romanya'ya gidecek öğretmen ve öğrenci okul müdürü Cem Yakupoğlu'nun katılımlarıyla Romanya'ya uğurlandılar.